23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Løvbjerg i Fredericia reducerer madspild med ny teknologi

Detailhandlen kasserer hvert år 163.000 tons fødevarer.

En del af de 163.000 fødevarer, der hvert år kasseres, har været opbevaret under forkert temperatur, skriver Elbo Bladet.

Dette problem har supermarkedskæden Løvbjerg besluttet sig for at komme til livs.

Butikken har indført døgnovervågning af temperaturen i sine kølemontre.

Denne nye teknologi er udviklet af SensorCLIP.

Købmand hos Løvbjerg i Fredericia, Christian Winther, mener, at overvågningen er en god investering.

Overvågningen forhindrer bl.a., at kunderne støder på fordærvede varer i butikken.

Samtidig sparer butikken strøm og skåner dermed miljøet, ligesom man sparer penge, siger Per Boesen, salgsdirektør i Løvbjerg.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|